2020-11-21 18:22:12• hírek • Bede Emőke

Alig néhány órán belül két tűzhöz is riasztották a szatmári tűzoltókat

Szombaton, 12 óra 42 perckor arról értesítették a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőséget, hogy tűz ütött ki egy Szatmárnémeti területén található lakóházban.

A Bacovia utcai helyszínre két tűzoltókocsi sietett ki, megérkezésükkor pedig a lángok már javában emésztették a lakóház fürdőszobáját. Az oltást követően megállapításra került, hogy a tüzet vélhetően egy elektromos rövidzárlat okozta. Személyi sérülés szerencsére nem történt, viszont megrongálódott a fürdőszoba ajtaja és a falai, illetve elégett néhány textil is.


Nem ez volt azonban az egyetlen tűzeset, ahova a tűzoltóknak e napon ki kellett vonulniuk, hiszen nem sokkal 14 óra előtt újabb riasztás futott be, mely szerint tűz ütött ki egy meddesi lakóházban. Szerencsére e helyszínen sem történt történt személyi sérülés, viszont leégett a háztető, kb. 100 négyzetméteren a mennyezet, illetve hamuvá lett az egyik szoba és az éléskamra bútorzata it. Megrongálódtak ugyanakkor a falak, egy ablak és két ajtó is. A tűzoltóság szerint ezt a tüzet egy, a kéményből kipattant parázs vagy szikra okozhatta.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: